fbpx

Gokredit leverer lynhurtige minilån på 3.000 kr., 4.000 kr., 5.000 kr. og 6.000 kr. Små sms lånebeløb og kort løbetid er deres koncept. På hjemmesiden vælger du beløb, og så kan du se hvad et sms lån koster. Låner du 6.000 kr., betaler du 7.130 kr. tilbage en måned efter. Lånet koster altså 1.130 kroner i samlede omkostninger.

Alle kunder kreditvurderes og det tager ikke lang tid. Når dit lån er godkendt, vil du også hurtigt få pengene ind på din Nemkonto, som du så kan bruge på lige det du vil.

Hvis du har brug for hjælp til et sms lån?

Der er altid mulighed for at kontakte Gokredit via deres hjemmeside, Har du spørgsmål til lånet, eller er der problemer med tilbagebetalingen, så er bedre at kontakte Gokredit i tide og finde svar og løsninger. Gør du intet og lader du bare stå til, forværres din situation og muligheder.

Gokredit råder ikke folk til at optage et forbrugs lån for at betale et andet lån ud. Hvid du har det behov, bør du besøge Forbrugerrådets Gældsrådgivning og Finansrådets Frivillige Gældsrådgivning, hvor du gratis kan få råd og vejledning om både dine lån, men også generelt om din privatøkonomi.