fbpx

Vi hjælper dig med et privatlån

Hos Robotlån kan du via deres online løsning låne op til 75.000 kroner med et privatlån. Hos Robotlån vælger du på forsiden lånebeløb og løbetid, og så kan du se månedlig ydelse, rente og samlede kreditomkostninger på dit forbrugslån.

Simpelt og ligetil. Derefter klikker du på ”Start ansøgning nu”, og via dit NemID – som også er din elektroniske underskrift, er du hurtigt igennem ansøgningen. Så er det bare at vente på svar – det tager ca. 15 minutter.

Hvordan virker det?

Robotlån bruger elektronisk kreditvurdering og alt foregår hurtigt og nemt. Når du har sendt din ansøgning og den bliver godkendt, går der kun få timer, så har du pengene på din konto. Mangler der oplysninger på din ansøgning, kan det tage længere tid.

Robotlån yder kun billig forbrugslån – alle andre lånetyper varetages af Basis Bank. Hos Robotlån vælger du beløb og låneperiode, som kan justeres på hjemmesiden. Så kan du se din ydelse og tilpasse den dit budget. Det gør, at du ikke kommer til at sidde med ydelse du ikke har råd til.

Du kan også til enhver tid indfri dit privatlån. Jo før lånet indfris, des billigere bliver det for dig. På hjemmesiden kan du også se et låneeksempel, så du får en ide om, hvad et lån indeholder.

Privatlån med den laveste rente