Persondata politik

1. Ejeroplysninger
Ditnyelaan.dk er ejet af Sparta Media
Tårnvej 59
2610 Rødovre
Telefon: 33 25 48 54
Email: Kontatkt@ditnyelaan.dk
CVR: 33597738

2. Ditnyelaan.dk bruger cookies

En lille tekstfil, som kaldes en cookie, bliver gemt på din computer, tablet eller smartphone, sådan at sitet genkender dig ved dine besøg. Det er helt sikkert og dine personlige oplysninger bliver ikke gemt hos os. En cookie indeholder ikke virus eller malware

3. Vil du slette eller blokere for cookies

Du kan selv administrere, hvordan din enhed håndterer cookies, og det kan få hjælp til på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Hvorfor har vi cookies på vores hjemmeside:
For at gemme dine søgninger og indstillinger – både til gavn for dig og os.
Vi måler vores trafik på siden, for at kunne lave statistik, og gøre siden endnu bedre for vores besøgende.
Vi målretter og styrer frekvensen af vores annoncering – på den måde får du de bedste tilbud, og vi får optimeret vores forretning.

5. Samarbejde med tredjeparter som kan sætte cookies
Vores hjemmeside bruger cookies fra disse:
statcounter.com
euroads.com
Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

6. Persondata

Vi giver aldrig dine personlige oplysninger videre til andre tredjeparter, med mindre du selv har givet dit samtykke, og vi gemmer heller ikke personoplysninger, med mindre du selv – i forbindelse med en handel eller undersøgelse med mere, har givet dem.

Personoplysninger, som du altid afgiver på eget ansvar, benyttes til at gennemføre en handel eller en service, og på den måde sikre at du får din vare eller ydelse – for eksempel ved adresseoplysninger.

Som forbruger har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er gemt om dig. Hvis de data som er gemt ikke er korrekte, har du ret til at få dem rettet, slettet eller blokeret.

Du har altid mulighed for at klage over, at dine oplysninger er blevet brugt, og du kan altid kalde dit samtykke tilbage, hvis du ønsker det.

Er du utilfreds med behandlingen eller brugen af dine oplysninger eller data, kan du klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. Affiliate disclosure.
Ditnyelaan.dk´s hjemmesider er finansieret af reklamer, som tillader driften af siden. Ditnyelaan.dk får i mange tilfælde penge for de annoncer eller reklamer der optræder på vores side.

Det betyder, at når du besøger ditnyelaan.dk og for eksempel klikker videre på et annoncør link, og gør brug af deres tilbud, så vil vi også tjene en smule på din handel – og det kaldes for affiliate marketing eller tilknyttet samarbejde.

Hjemmesiden er tænkt som en ekstra service til dig og andre brugere, men også for at vi kan få et økonomisk afkast.

Vi håber, at du får god nytte af vores side, og at du derfor kan anbefale den til andre, som har brug for at finde lånemuligheder.