fbpx

LEASY er et online lån på mellem 5.000 til 10.000 kroner – nemt og hurtigt. Du vælger mellem en løbetid på 12, 24 eller 36 måneder. Det tager maksimalt en time at få svar, og godkendelse, og derefter underskriver du via NemID din låneaftale. Du kan låne til hvad du ønsker, og kan til enhver tid indfri dit lån.

Brug dit lån på det du ønsker

Hvad du bruger dine penge på, blander LEASY sig ikke i. Du bliver ikke spurgt om formålet med dit lån – det forbliver helt din egen sag. Det eneste de vil vide, er om du kan betale dit lån tilbage, og derfor vurderer de alle ansøgninger individuelt. Det er bankens sikkerhed – og derfor kræver de heller ikke anden sikkerhed.
Brug hjemmesiden til at finde og beregne dit låns ydelser og løbetid så det matcher med din evne til at tilbagebetale pengene.

Betingelser for at låne hos LEASY

Hvis du opfylder deres krav – at du er fyldt 20 år, kan dokumentere fast indtægt og bopæl, og ikke er registreret som dårlig betaler, så vil du indenfor en time modtage en godkendelse af lånet, og ikke længe efter have pengene på din konto.

Beløb og løbetid

For at gøre det nemmere for dig, har LEASY valgt at tilbyde dig tre valgmuligheder – 12, 24 eller 36 måneder i løbetid. Samme overskuelighed gælder selve lånebeløbet – her vælger du mellem 5.000 og 10.000 kroner. Så bliver det ikke nemmere og mere gennemskueligt for dig som låner – og så har du dine penge hurtigt efter godkendelsen.