fbpx

lån penge til ferien

Ferratum

Udover at have forskellige låntyper som fr. Mikrolån, er Ferratum også et firma, som kan give dig en aftale om løbende kassekredit. Du kan løbende benytte denne kassekredit, hvis behovet pludselig opstår, og du ikke har tid til at optage et biligt forbrugslån.

De har også lavet en leksikon med mange forskellige forklaringer, så man hurtigt kan find eud af hvad de forskellige begreber i låneverdenen betyder. Det er super vigtigt, at man forstår samtlige begreber, da de ikke ønsker tom snak.

Du kan blive meget klogere på de forskellige termer, således du er sikker på og forstår hvad de forskellige begreber betyder, når du skal låne penge hurtigt. Der er ofte mange forskellige begreber medtaget, og de opfordrer kunderne til at kontakte dem, vis de falder over et udtryk, som ikke er at finde i deres opslagsværk.

Lån penge hos Ferratum med et Mikrolån

Mikrolån er super hurtigt at optage. Du skal blot ansøge online og underskrive en låneansøgning. For at optage lånet skal du bruge NemID. Hvis du ansøger mellem kl. 08.00 – 20.00, har du pengene på din konto indenfor 45 minutter. Hvis du ansøger på et tidspunkt udenfor dette tidsinterval, så har du pengene på din konto den kommende hverdag inden kl. 09.00, hver eneste gang at du låner penge. Med et mikrolån kan du låne op til 6.000 kr. uden at skulle stille noget i pant / sikkerhed.

Der findes tre forskellige låntyper hos Ferratum. Mikrolån gratis, forbrugslån og SMS-lån. Med et SMS-lån får du hurtigt adgang til pengene på din konto.
Løbetiden er som regel kort, men beløbet er også meget lille. Med et SMS-lån, kan du forlænge løbetiden op til 3 gange.

Det kan gøres direkte fra deres hjemmeside. Dog skal man lige huske, at der er et lille gebyr, hver gang man forlænger lånet. Ingen af de konkurrerende virksomheder, tilbyder at man kan udsætte betalingen helt op til 3 gange – Det er en fantastisk service, som man kun finder hos Ferratum.

Kassekredit – Et fleksibel lån.

Ferratum tilbyder også en anden løsning, som de kalder Ferratum Kredit. Dette er ikke et decideret lån, men blot en aftale om at du kan bruge et kredit løbende – således at du altid har penge, hvis du skulle få brug for det. Kassekreditten kan være helt op til 15.000 kr. Man betaler kun for denne service, hvis man bruger sit kredit.

Det tager kun få minutter at blive godkendt til en kreditaftale. Så snart du har underskrevet aftalen, kan du begynde at benytte kreditten. Renten på en kreditaftale er lavere, end hvis du optager et almindeligt forbrugs lån. Hvis du laver en kreditaftale, så skal du ikke betale hele beløbet tilbage på en gang. Denne løsning med et Mikrolån er mere fleksibel, da du blot kan vælge at bruge den, hvis du har et behov. Derudover er det en fantastisk aftale, at du kan have i baghånden, hvis du skulle få brug for penge.

Oversigten over de Mikrolån Ferratum tilbyder