fbpx

Lån penge med en lav rente

Solida Finans tilbyder at låne penge online til en fast lav rente. Virksomheden er danskejet, arbejder sammen med DER Privat Finans. Og er bosiddende i Aarhus. Samarbejdet med DER Privat Finans, giver større tryghed og sikkerhed for dig som kunde.

De vil gerne yde en meget høj service og møde kundernes behov for hurtig og nem betjening via internettet, uden at det giver problemer.

Lånebeløb, løbetid og sikkerhed

Hos Solida Finans kan du tilpasse dit lån som du vil, uden at der bliver stillet spørgsmål om årsagen til lånet. Du kan søge om lån mellem 10.000 og 50.000 kroner, og pengene får du udbetalt senest dagen efter at dit online forbrugslån er blevet godkendt. Løbetiden og dermed størrelsen af dine afdrag kan du selv bestemme, når blot det er imellem 12 og 72 måneder. Du kan altid betale lånet ud, når du vil.

Solida Finans tilbyder dig også en ekstra forsikring, som beskytter dig og din økonomi. Hvis du skulle blive arbejdsløs, og dermed får lidt sværere ved at tilbagebetale dit lån. I praksis vil det kunne betyde en udsættelse af dine afdrag et år frem. Det vil give dig og din familie lidt mere luft, indtil du atter kommer i arbejde.

Ansøgning og udbetaling

På hjemmesiden gør Solida Finans det nemt, hurtigt og trygt at søge om lån. Online låneansøgning kan du lave uanset hvor du er, bare du har adgang til internettet med enten computer, smartphone eller tablet. Udfyld skemaet med alle dine oplysninger – bank, bopæl, indtægter fra fast arbejde. Og afslut med at sende det via NemID, og så vil du i løbet af en time få svar, såfremt du søger i tidsrummet mellem klokken 8.00 og 22.00 på hverdage.

Får du godkendt din ansøgning, vil du få overført pengene til din konto senest dagen efter – nemt og bekvemt.

Lån med en lav rente