fbpx

lån penge til ferien

Bank Norwegian

Bank Norwegian er et datterselskab af Norwegian Finans Holding. Og er udelukkende en internetbank, som tilbyder billige online lån. En internetbank servicerer alle kunder ens, og kræver meget færre ressourcer – i form af personale og bygninger, og kan derfor tilbyde bedre løsninger for de fleste, til lavere priser.

Bank Norwegians internetbaserede selvbetjeningsløsning giver alle samme muligheder for at søge om finansiering eller lån. Ved at udfylde et meget enkelt skema online, kan kunderne lynhurtigt. Få svar på deres ansøgning, og dermed på kort tid stå med enten et afslag eller med penge til lige det de ønsker.

På deres hjemmeside kan du let og overskueligt beregne alt som vedrører et lån, og derfor behøver du ikke andre former for råd eller vejledning. Du får svar på alle spørgsmål gennem deres låneberegner, ved at indsætte lånebeløb, lånetid og ønsket månedlig ydelse – og med et klik på beregn, så har du alle nødvendige oplysninger.

Lån privat med Bank Norwegian?

Du kan låne mellem 5.000 og 400.000 kroner som enten et forbrugslån eller et samlelån. De fleste eksperter råder folk til, ikke at sprede lån ud over flere forskellige udbydere. Men derimod samle sine lån et sted. Det giver meget bedre overblik og styr på finanserne. Bank Norwegian tilbyder ud over almindeligt forbrugslån også samlelån.

Som gør, at du kan flytte mange små lån privat hos forskellige udbydere over til Norwegian Bank. Det giver bedre styring, og sikkert også en billigere finansiering – måske med en mindre samlet ydelse. Det kan give mere luft i det månedlige budget.

Hvilke krav stiller Bank Norwegian?

På Bank Norwegians hjemmeside udfylder du en låneansøgning, som danner grundlag for deres vurdering om enten tilsagn eller afslag på et privat lån. Er dy fyldt 18 år, bosat i Danmark, har fast bopæl med folkeregisteradresse, dokumenteret arbejde, og ikke registreret i RKI, så kan du søge om lån. Sørg for at have foto-id, pas eller kørekort. Og seneste lønsedler, som du kan vedhæfte din ansøgning, så går det endnu hurtigere.

Et lån uden sikkerhed til låneudbyderen

Bank Norwegian har i modsætning til andre långivere ikke brug for at vide, hvad du skal bruge penge til , med mindre du vil have et samlelån, og bruge dem til at indfri flere små lå andre steder. Der bliver heller ikke krævet sikkerhed for dit lån. Og det betyder lidt mere tryghed for dig som låner, og mindre omkostninger i forbindelse med oprettelse af lånet. Det kan koste tusindvis af kroner andre steder.

Hos Bank Norwegian betaler du kun 950 kroner i oprettelse, og 19 kroner pr. måned i gebyr, som er indregnet i ÅOP. Nemt og overskueligt – ingen skjulte dagsordner.
Medansøger for bedre kreditværdighed.

Er du i tvivl om at du ikke alene kan leve op til krav om kreditværdighed, kan du med fordel have en medansøger på dit lån. Det betyder, at banken får to personer der hæfter for gælden, og det kan forbedre dine lånemuligheder betydeligt.

Hvor lang løbetid har Bank Norwegian?

En af de smarte muligheder hos Bank Norwegian er, at man selv kan bestemme enten ydelsens størrelse eller løbetiden – op til 15 år til at betale pengene tilbage. Det giver stor frihed. Og måske mere luft i et presset budget. Vil du betale lånet hurtigt tilbage, kan du sagtens gøre det, også hvis du vil indfri lånet på én gang, før lånets oprindelige udløbsdato.
Det koster penge at låne penge, og den pris opgøres i ÅOP. Som er de samlede Årlige låneOmkostninger i Procent.

Det er denne størrelse man bør sammenligne lånetilbud ud fra, når man kigger på forskellige låneudbydere – der kan være mange penge at spare. Er prisen på lånet mindre vigtigt i forhold til ydelsen hver måned. Er det selvfølgelig det du skal kigge efter. Da du jo skal kunne betale lånet tilbage med en realistisk månedlig ydelse.

Det er altid en samlet vurdering du selv skal gøre – om løbetid og ydelse passer til dine behov. Jo flere måneder lånet løber, des flere renter vil der blive beregnet, da de tilskrives hver måned, og på den måde vil du betale højere omkostninger.

Hvornår bliver lånet udbetalt?

Når du har sendt din online ansøgning med bilag, vil du få en kvittering umiddelbart efter. Derefter behandles din ansøgning. Og efter kort tid vil du modtage svar. Er det et tilsagn om godkendelse af lån, kan du med det samme via NemID underskrive lånepapirer. Og samme dag vil pengene være på din konto. Lån privat hurtigt og nemt.