fbpx

Lån penge gratis i dag

Vivus kan fremvise en trustscore på 9,3 og 5 stjerner på Trustpilot, hvilket hurtigt signalerer at dette er et firma. Som kunderne er tilfredse med, når snakken kommer til lån på internettet. Lån penge gratis hos Vivus.

Vivus kan tilbyde kortfristede at låne penge gratis med hurtig udbetaling, hvor man kan betale tilbage den kommende dag – Dog senest 30 dage efter, at du har optaget lånet. Dette betyder at du som kunde, helt selv bestemmer løbetiden.

Når du låner penge gratis hos vivus for første gang kan du lån uden renter og gebyr og lånet gratis helt op til 4000 kr. Dette betyder at du optager et lån på 4000 kr, og kun betaler 4000 kr. tilbage. Herefter har du som kunde mulighed for at låne gratis mere end 4000 kr. – Beløber stiger løbende alt efter hvor mange lån du har optaget hos Vivus.

Så snart virksomheden kan konstatere at du har en sund økonomi og betaler tilbage. Så belønnes du som kunde med et større beløb. Dette giver løbende glade kunder til virksomheden.

Hvis du skal tilbagebetale dit lån i en weekend eller en helligdag, skal du vide, at du ikke behøver at tilbage betale tidligere af den grund – Du kan derimod vente til den kommende hverdag, med at tilbage betale beløbet – Uden der er en stratmente eller konsekvenser her af.

Lån Penge Gratis & Rentefrit I 30 Dage

Vivus er populær, og dette skyldes blandt andet at de her en hjemmeside som er enkel og overskuelig og at du kan låne penge gratis. Man får som kunde en forklaring på sin kreditvurdering, samt hvordan det går. På hjemmesiden har de en beskrivelse af deres kryptering, som sikrer kundernes oplysninger. Derudover har de også en statistik om alle deres kunder samt kundeservice.

På hjemmesiden finder du også en god beskrivelse af, hvornår du kan låne penge gratis  hos Vivus, samt hvornår deres låne typer ikke passer til din nuværende situation. Dette giver en god kundetilfredshed, og det betyder også at kunderne har lyst til at vende tilbage til Vivus igen. Hvis du skulle have brug for at optage små lån fremadrettet.

Gode råd fra Vivus

Vivus giver gode råd til sinde kunder. Deres råd er opstillet på en måde, således at kunderne kan se hvad de forskellige låntyper er gode til. Derudover rådgiver de også om hvornår du ikke skal låne penge – Hverken hos dem eller deres konkurrenter. Vivus opfordrer alle deres kunder til grundigt at læse deres vilkår.

De har en god vejledning om, hvad kunderne skal gøre, hvis de mod forventning ikke kan tilbage betale lånet.

Vivus giver dig flere forskellige måder at tilbagebetale lånet på. Du kan som låntager helt selv vælge, hvilken måde du foretrækker
Du har også mulighed for at forlænge dit lån, hvis du skulle have et behov for dette. Som kunde kan man forlænge tilbagebetalingsfristen med 7,14 eller 30 dage – Mod at betale et mindre gebyr.

Dette er en god mulighed for alle deres kunder, og Vivus foretrækker at du forlænger dit lån. Frem for at udskyde lånet, hvis du har økonomiske problemer eller af andre årsager ikke kan tilbage betale lånet.