fbpx

LendOn står for lån penge online, og er en forholdsvis ny spiller på lånemarkedet. De har fokus på høj kvalitet, sikkerhed, og attraktive priser og lånebetingelser samt du har muligheden for at låne penge rentefrit.

LendOn adskiller sig fra andre på markedet, ved at tilbyde individuelle løsninger, som er tilpasset den enkelte låner. Samarbejde og gensidig tillid lægger til grund for deres virksomhed og deres service.

Lån penge online hos LendOn

Du skal som ansøger opfylde nogle ret enkle krav, for at blive godkendt som låner. Du skal være minimum 20 år gammel, have en dansk folkeregisteradresse, have et dansk CPR-nummer, og så må du ikke være registreret som dårlig betaler – for eksempel hos RKI. Opfylder du disse krav, har du gode chancer for at blive godkendt som låner.

Beløb og løbetid

Lånet kan betegnes som et mikro-lån med et beløbsmaksimum på 4.000 kroner for dig som ikke er kunde hos dem, og 10.000 kroner, hvis du er. Du kan låne pengene i 5 til 30 dage, og lånet egner sig derfor godt til dig som kortvarigt har brug for at betale uforudsete udgifter.

Ansøgning og kontakt til LendOn

Du søger online på deres hjemmeside, hvor alle oplysninger om lånet, løbetid, afdrag og renter også kan ses. Det giver dig et godt overblik og gennemskuelighed inden du søger om lånet. Vil du i kontakt med dem, kan du bruge fanen ”Kontakt” og ”Spørg os”, eller ringe direkte til dem. Du har også mulighed for at sende dem em mail.

Loyalitetsprogram

LendOn belønner dig som har vist, at du lever op til jeres aftaler. Det kalder de ansvarlig låntagning, og det betyder, at når du har haft og overholdt tre låneaftaler med dem, så kan du få adgang til bonusser, rabat, og også få forhøjet dit lånebeløb. Du bliver VIP kunde, som også kan få tilsagn om lån telefonisk.

Hvis uheldet er ude

LendOn’s team er til for lånerne, og er altid klar med rådgivning i forhold til dit billige lån og din tilbagebetaling. Har du, af en eller anden grund, problemer med dit afdrag, skal du kontakte dem for en løsning. Jo hurtigere, des bedre løsning vil i finde sammen, uden strafrenter og gebyrer.

LendOn er til at tale med, men forventer, at du er ansvarlig i forhold til din aftale med dem. Forlængelse af en aftalt løbetid koster ekstra, men slet ikke i forhold til, hvis du misligholder jeres aftale.