fbpx

Med udgangspunkt i dine behov og evner til at betale dit lån tilbage. Kan du ved at udfylde et online skema hos Fokuslån søge om et privat lån med nemid. Det ska være trygt og nemt for begge parter. Og give dig som kunde en finansiel mulighed, uden at du ender i en gældssituation, som du ikke kan komme ud af. Det handler om ansvarlighed og sund fornuft.

For at de kan behandle din ansøgning, skal du opgive dine personlige oplysninger om bopæl, indtægt, a-kasse medlemskab med mere. Du behøver ikke at være i beskæftigelse eller være dansk statsborger for at søge hos Fokuslån.Oog de skal heller ikke vide, hvad du vil bruge pengene til.

Før du ansøger om lån, bør du læse om de råd som Fokuslån har på deres hjemmeside. Det giver dig vigtig viden, som du kan drage nytte af, inden du ansøger om lån.

Hvor meget kan man låne ved Fokuslån?

Fokuslån tilbyder privatlån fra 10.000 til 75.000 kroner, og det er noget mere end hos andre udbydere på markedet. Når du har afsendt din ansøgning, bliver den vurderet, og så modtager du en godkendt låneaftale, som du skal underskrive og returnere. På låneaftalen, som du skal læse grundigt igennem, kan du se, hvilke afdrags- og rentevilkår der er gældende – hos Fokuslån er renten minimum 16, 90 procent, og kommer aldrig over 26,08 procent. Hvis det matcher med dine forventninger, godkender du aftalen online via NemID.

Hvor lang løbetid har Fokuslån?

Låner du penge hos Fokuslån, kan du selv vælge løbetiden mellem 12 og 80 måneder. På den måde styrer du også den månedlige ydelse, som bliver lavere, jo længere du vælger i løbetid. Du vælger et nyt og billigt lån her. Kan du udsætte tidspunktet for hvornår du begynder at betale pengene tilbage i op til 90 dage, og det giver mange et bedre afsæt.

Hvornår bliver lånet udbetalt?

Har du søgt online i tiden mellem klokken 8.00 og 22.00, så får du svar indenfor en time. Derefter modtager du en låneaftale som du skal underskrive med NemID og returnere den. Senest dagen efter vil pengene stå på din konto – men ofte er det samme dag. Vælger du at få låneaftale sendt hjem til dig, og sende den underskrevet tilbage med posten, vil der naturligvis gå nogle ekstra dage.