fbpx

Lån let og hurtigt med Santander Consumer Bank

Banco Santander – en af de største banker i verden står bag Santander Consumer Bank, som er trådt ind på det danske lånemarked. Det er produkter som ind – og udlån, billån og kreditkort Santander tilbyder sine kunder. Santanders kunder er privatkunder, undtagen ved billån – her kan virksomheder også søge. Lån penge hurtigt og let op til 350.000 kr.

På Santander Consumer Banks hjemmeside er det meget enkelt at let bare vælge lånebeløb – lån let fra 50.000 kroner til 350.000 kroner. Derefter vælger du løbetid, og så vil du se den månedlige ydelse for lånet. Samtidig får du oplyst lånets ÅOP og samlede kreditomkostninger. Meget forbrugervenligt og transparent.

Mere end bare udlån

Santander Consumer Bank er en bank med rigtig mange muligheder. Udover lån tilbyder de også opsparingskonto, kreditkort, billån og leasing.
Ved en opsparingskonto hos Santander stiger din rente med beløbets størrelse og den periode du vælger at binde dig for, samt opsigelsesperiode.

Det er enkelt og overskueligt. Med det nye VISA Red kreditkort har du mulighed for at få op til 50.000 i kredit. Det virker som en kassekredit og renten varierer efter beløbets størrelse og kredittid. På hjemmesiden får du et godt overblik over denne mulighed.

Santander Consumer Banks bilfinansiering er lig med flere muligheder. Her kan du også vælge at lease en bil eller en campingvogn. Santander samarbejder med rigtig mange forhandlere, som altid er klar til at hjælpe dig. Det samme gælder for Santander Consumer Bank kundeservice. Her kan du få råd og vejledning om lån, opsparing, kreditkort, og få hjælp til din ansøgning.