fbpx

Hos Modus Finans kan få et hurtig lån til lige hvad du ønsker. Du bliver ikke spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Det kan give dig mere luft i det daglige budget, hvis du for eksempel får en uforudset udgift.

Du kan også vælge to måneder, hvor du ikke betaler afdrag, for eksempel julemåneden og feriemåneden, og så belaster afdrag og renter ikke dine højtider.

Du søger om lånet online, hvor du udfylder dine oplysninger og cirka en time efter får du svar på din ansøgning. Er lånet godkendt, vil du med det samme underskrive låneaftale via NemID, og så har du pengene senest dagen efter. Det kan ikke blive nemmere.

Lånebeløb hos Modus Finans

Modus Finans giver hurtig lån op til 50.000 kroner til en fast, lav rente. Pengene kan du bruge som du lyster, og kan blandt andet bruges til ferie, hvidevarer, flytteudgifter, eller en bil. Du kan også bruge pengene til almindeligt forbrug, men det fraråder de fleste eksperter.

Låneprocessen

Det er helt enkelt at få et hurtig lån hos Modus Finans. Følg nedenstående punkter, og så har du dine penge hurtigt og nemt.
1. Gå ind på deres hjemmeside, og tast dine personlige oplysninger ind – bopæl, bank og beskæftigelse.
2. Log ind med NemID – det er sikkert for både dig og Modus Finans, og send din ansøgning.
3. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af en time, hvis du har søgt i normal åbningstid.
4. Når lånet er godkendt, skal du via NemID underskrive låneaftale, og vælge to afdragsfri måneder.
5. Pengene udbetales til dig på din bankkonto – oftest samme dag. Det er nemt og hurtigt.