fbpx

Vores profil

Velkommen til Ditnyelaan.dk.

Og velkommen til din nye mulighed for at få overblik over den store og kaotiske låne verden. Lånemarkedet har udviklet sig rigtig meget de seneste par år, og derfor har vi fundet det nødvendigt at hjælpe dig, som forbruger, med at føle dig tryg og informeret omkring de mange muligheder, som lånemarkedet byder på. Vi er en online lån  sammenligningstjeneste, og vi er her, i bund og grund, for at gøre lånemarkedet mere gennemsigtigt, så du som forbruger aldrig føler, at du ikke kan gennemskue hvor dine penge ryger hen, eller hvordan du bedst og billigst kan optage et lån, som passer til dine behov. Vores service er naturligvis gratis at benytte, da vi blot er her for give dig information og gøre dig klogere på dine muligheder.

Hvordan vi hjælper dig hos Dit Nye Lån

Måden vi gerne vil hjælpe dig på, er at gøre det overskueligt hvilke lånemuligheder der er derude for dig, som passer til dine behov og ønsker. Derfor giver vi vores kunder konstant opdaterede lister, som viser oplysninger omkring tilgængelige lån. Disse oplysninger er for eksempel informationer omkring hvert låns årlige omkostninger, deres løbetid, renterne og lånets udbetalingstid. På denne måde kan vi altså gøre sammenligning af lån og lånemuligheder meget nemmere for dig, fordi at vi samler alle informationerne lige her til dig, så du ikke behøver at bruge tid på at lede efter dem.

Anmeldelser til dig

Hos Dit Nye Lån har vi den helt specielle fremgangsmåde, at vi sørger for at have opdaterede anmeldelser på de forskellige lånemuligheder, som er tilgængelige for vores kunder. På denne måde kan de hurtigt få en fornemmelse af, hvilken type lån de gerne vil have, og hvilken type lån de gerne vil gå uden om.

Tilfredse kunder

Din tilfredsstillelse er vores drivkraft, og er grunden til, at vi kan eksistere. Derfor gør vi alt for altid at imødekomme og forstå vores kunders behov, og vi arbejder altid på at kunne give mere, og vide mere, omkring de markeder, som vi rådgiver omkring. Derfor er det meget vigtigt for os, hvad du synes om den information, du har fået ud af at benytte vores service.

Om os

Vi tilbyder alle vores kunder en sammenligningstjeneste og vi sørger for altid at være opdaterede på nye lån, og alle de informationer som kan være nyttige omkring disse lån. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker at komme i kontakt med os, er dette også altid en mulighed. Vores side er drevet af SpartaMedia, Fjeldhammervej 17B, 2610 Rødovre, CVR: 33597738.

Vi ønsker at gøre opmærksom på at vi giver den bedste vejledning vi kan, men at konkrete spørgsmål altid bør stille til en lånevejleder.

Vi støtter

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning