fbpx

Kvikautomaten vil gerne være hurtigere end hæveautomaten og dermed det billigste lån. Og derfor er de klar til at servicere dig med deres online ansøgningsmulighed. De vil gerne være den bedste på markedet. Og give dig den bedste og hurtigste service. Hvis du er kvik ved tasterne når du søger, så er de lige så kvikke med kreditvurdering, godkendelse og afsendelse af penge til dig.

Hos Kvikautomaten vurderer de din tilbagebetalingsevne grundigt. Så de sikrer både dig som kunde og deres sikkerhed for at få pengene tilbage. Hvad du skal bruge pengene til, går de ikke op i – det er din egen sag, og det letter proceduren en del.

Beløbsstørrelser og vilkår for et billigt Kviklån

Du kan søge om et forbrugslån på mellem 500 og 6.000 kroner hos Kvikautomaten kan du låne mellem 500 og 6.000. Løbetiden er 30 dage. Lånet egner sig til dig, som har brug for det billigste Kviklån – til lige at klare en uforudset udgift.

Indtil du for eksempel får løn ind på kontoen igen. Hurtigt og nemt. Som en ekstra service eller mulighed, kan du forlænge løbetiden tre gange, mod et tillægsgebyr. Når du har betalt dit lå tilbage, er du altid velkommen til at optage et nyt billigt kviklån. På samme vilkår som det første kviklån, hvis du skulle få brug for det.

Hvilke betingelser stiller Kvikautomaten?

Er du over 23 år, dansk statsborger og ikke registreret i RKI, har du mulighed for at låne op til 6.000 kroner – nemt og hurtigt. Ved at søge online, og opgive dine oplysninger om folkeregisteradresse, CPR nummer, telefonnummer og mailadresse, så kan du søge lån. Uden at Kvikautomaten kræver nogen form for sikkerhed. Telefonnummer er vigtigt i forhold til at de kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

Hvis du har givet alle oplysninger, kan Kvikautomaten hurtigt lave en kreditvurdering af dig, og sende dig en godkendelse af lånet. Hvis din ansøgning er mangelfuld eller forkert, bliver dit kviklån afvist. Kvikautomaten er datterselskab af Ferratum ApS, og det betyder, at du ikke kan søge om et billigt kviklån hos Kvikautomaten, hvis du allerede har et engagement hos Ferratum ApS.